مواد لازم برای 2تا4 نفر
5عدد فلفل دلمهای رنگی کوچک
2 /1 پیمانه قارچ خردشده
4 /1 پیمانه خامه
2 /1 پیمانه شیر
2 /1 قاشق چایخوری پودر فلفل تند
50 گرم کره
2 قاشق چایخوری شکر و نمک
1 قاشق سوپ خوری سبزی معطر خشک
1 عدد پیاز خردشده
4 /1 پیمانه بادامهندی
1 عدد زنجبیل تازه کوچک
4 /1 قاشق چایخوری پودر هل
4 حبه سیر رندهشده
روش تهیه:
1. ابتدا فلفل دلمهایها را بشویید سپس آنها را بهصورت تکههای 3 سانتی برش دهید. زنجبیل را هم بعداز شست وشو ریز خردکنید. حالا در یک تابه یا قابلمه کوچک نیمی از کره را بریزید و روی حرارت قرار دهید تا آب شود سپس پیاز،پودر هل،سیر، پودر فلفل تند و زنجبیل را بریزید و آنها را باهم خوب تفت دهید تا مواد کمی نرم شوند. حرارت را کم کنید، بادامهندی را به مواد اضافه کرده و خوب مواد را باهم مخلوطکنید.
3. در یک تابه مابقی کره را ریخته و آن را روی حرارت قرار دهید. حالا تکههای فلفل دلمهای و قارچ را داخل آن تفت دهید تا مواد کمی نرم شوند.به میزان لازم نمک و فلفل هم اضافه کنید. حالا مواد داخل مخلوطکن را به مواد داخل تابه اضافه کرده و به مدت یک دقیقه آنها را باهم تفت دهیدسپس سبزی معطر را اضافه کنید. اکنون باید شیر را به مواد اضافه کنید و حدود 5 دقیقه صبر کنید تا شیر کاملاًداغ شده و خوب با مواد مخلوط شود. در انتها خامه،شکر و در صورت نیاز کمی نمک هم به مواد اضافه کنید.بهآرامی هم بزنید تا مواد خوب به خورد هم بروند و مایه نسبتاً غلیظی حاصل شود. به مدت 3-2 دقیقه صبر کرده، آن را سرو کنید.